Inte riktigt på banan!

Hej fina ni!!Har haft en del strul med bloggen då inläggen inte velat publiceras, men nu är problemet löst tack och lov! Dessvärre känns alla de andra skrivna inläggen inte aktuella längre så vi kör väl på ny kula!?

Idag fyller världens bästa mamma år så vi har firat henne lite smått men kommer fira ordentligt med kalas så fort mer tid finns. I dagsläget är det så enormt mycket med flytten så för att inte behöva stressa mer så sköt hon upp det ett tag❤️ Så tacksam för min mamma som hjälper med allt❤️ Idag spenderade vi lite tid på Vallby för att fira mamma och hade med picknick. Så mysigt!

Nu är det fyra dagar kvar till flytt, sen har vi äntligen hittat hem!? Eftersom mycket ska rensas etc så har jag snart tvättat igenom precis alla kläder vi äger, inkl alla bebiskläder, och nästan allt annat är packat! Nu är det bara lite kvar att sälja så som soffan, soffbordet, TV bland annat och sen ska vi köpa nytt när vi kommit på plats! Så underbart att börja om?

Idag handlades lite mer inför flytten, rollar till målandet av rummen bland annat, och vi är så peppade! Imorgon blir det fortsatt packande och eventuellt sover en av flickorna hos mormor och morfar för lite egentid❤️ På söndag blir det återbruket och på måndag ska lägenheten tömmas! Nu går det fort? Men i helgen njuter vi av att ha syrran hemma igen också!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *