Det här behövdes ju inte

Alltså jag blir på riktigt aldrig sjuk. Jag kan få huvudvärk eller migrän som vi har i släkten, men inte mer än så, men nu går vi mot höst och sjuktiderna är på ingång. Som jag berättade igår är Saga sjuk och har haft feber under dagen, och så ringde dagis vid 12.30 och sa att Fia också var sjuk nu så det var bara hämta.

Nu är dock även jag dålig och ligger med förhöjd temp och jag som vanligtvis har ganska låg temp känner mig totalförstörd. Ni vet när man har just feber och hela kroppen bara gör ont och är öm.. Så nu är vi här, alla tre sjuka och en vecka kvar till flytt imorgon! Jag är så stressad för vi har massor att packa fortfarande trots att jag började för 4,5 månad sedan 😅 Men just nu finns ingen ork alls. Jag hann lite på förmiddagen men har inte alls gjort allt som jag skrivit upp skulle göras idag. Hoppas vi är piggare imorgon så vi får mer gjort då!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det här behövdes ju inte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *