En liten sjukling

Hej fina ni! Hoppas helgen vart fantastisk! Här har vi spenderat hela helgen med packning (nej vi gör inget annat just nu?), vara i stallet, Mall Of Scandinavia och vara hos tjejernas mormor och morfar. En väldigt mysig helg med andra ord!

Igår blev det en spontan tur till MoS där det handlades lite mer än det var tänkt? Främst till tjejernas födelsedag och där handlades det mest på Disney Store, så jag tror dom går runt på grund av mig? Vi lunchade och delade på en varsin pasta med tjejerna då vi var så där lagom hungriga, supergott! Efter MoS spenderade vi resten av kvällen hos tjejernas mormor. Det blev lek och bus ute på tomten och det var två trötta prinsessor när vi kom hem.

Natten till idag var dock den värsta någonsin. Saga har knappt sovit alls och inte pga nattskräck utan för hon börjar bli sjuk. Hon har på riktigt vaknat med en kvarts mellanrum från 22 till 06 imorse.. Vi var med andra ord helt slut imorse! Hon var dock piggare på dagen så vi åkte hem till deras mormor lite senare för att lämna lite packning inför flytten (vi ska vara ute innan vi får nycklarna till nya så för att underlätta är en del av grejerna där) och så hämtade jag tjejernas nya madrasser till nya sängen innan vi åkte ut. En tur i stallet blev det först och sen lite lugn lek hos mormor. En mysig dag men på kvällen började Saga bli lite hängig så vi åkte hem tidigare än vi tänkt och hon somnade i soffan helt utslagen❤️ Nu har hon fått alvedon då tempen gått upp och hon klagar på ont i öronen efter ett jobbigt uppvak redan en timme efter hon somnat, så nu hoppas jag hon får sova lite bättre inatt iallafall!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *