Flickorna,  Saga

Så var tiden bokad

Ja äntligen fick vi tid för läkarbesök! Saga har länge haft eksem men som suttit i armvecken, höger värre än vänster. Vi använder enbart giftfritt tvättmedel, har enbart eterisk olja (inte mer än 3 droppar) och hon har sina egna produkter vad gäller duschkräm, schampo etc, så inget av det orsakar eksemet. Hon äter rätt, mjölkproteinfritt som oss andra, så inte heller det är orsaken. Men nu har hon utöver armvecken även fått på halsen och på kinden, så efter att ha legat på så har vi nu fått en tid till läkaren imorgon!

Hon har fått hydrokortison ett bra tag nu i omgångar som hjälper till viss del, så förhoppningsvis får vi veta varför det blir så här och att hon kanske får något bättre mot det!?? Nu återstår bara att berätta för henne eftersom hon hatar att åka till läkaren efter alla förjävliga prover hon behövt ta, men nu ska ju inga prover tas tack och lov❤️

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *