Så var tiden bokad

Ja äntligen fick vi tid för läkarbesök! Saga har länge haft eksem men som suttit i armvecken, höger värre än vänster. Vi använder enbart giftfritt tvättmedel, har enbart eterisk olja (inte mer än 3 droppar) och hon har sina egna produkter vad gäller duschkräm, schampo etc, så inget av det orsakar eksemet. Hon äter rätt, mjölkproteinfritt som oss andra, så inte heller det är orsaken. Men nu har hon utöver armvecken även fått på halsen och på kinden, så efter att ha legat på så har vi nu fått en tid till läkaren imorgon!

Hon har fått hydrokortison ett bra tag nu i omgångar som hjälper till viss del, så förhoppningsvis får vi veta varför det blir så här och att hon kanske får något bättre mot det!?? Nu återstår bara att berätta för henne eftersom hon hatar att åka till läkaren efter alla förjävliga prover hon behövt ta, men nu ska ju inga prover tas tack och lov❤️

8 reaktioner på ”Så var tiden bokad

 1. Ibland kan det vara svårt att veta varför man får eksem. Hoppas hon blir utredd ordentligt så du vet vad du ska göra.Inte roligt för tjejen med allt kliande det kan vara också

 2. Men åh stackars liten.
  Min ena tvilling hade eksem på kinderna och vaderna när han var från ca 2 år till han blev 4-5 så försvann det bara.
  Vi var hos läkaren så många gånger och de sa att det var atopiskt eksem och inget. att göra mer än smörja med miniderm och hyrdokortison (som vi inte fick sätta på kinderna).
  Hans eksem var så illa att folk tog sina barn från lekparken för de trodde att han smittades och inte ville att deras barn. skulle leka med. eller nära honom.

  Hoppas ni får svar och får veta vad som orsakar hennes eksem!
  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *