Snurrigt värre

Ja lite så kan läget beskrivas just nu! Dels berättade jag ju om att dagis numer har inför förbud för föräldrarna och andra inne på dagis, och hämtning samt lämning sker utanför. Att det har blivit lite snurrigt är väl inget konstigt egentligen, men det har det. Saga gillade inte alls tanken på det och samma dag som det införs så är det den fröken som jobbar minst och som är mest hyper och stissig av sig, så kombon var inte alls bra imorse. Det slutade med att jag fick säga åt henne att Saga måste få gå in när hon är redo! Ingen av oss klarar av för stissiga människor som pratar i munnen på sig själv och andra, inte hinner andas när den pratar och knappt lyssnar heller för människan pratar för mycket! Vi pratar lugnt här hemma och försöker hålla ner tonläget eftersom det blir så jobbigt för öronen annars.

Men det gick bra till slut iallafall men med oss hade vi badkläder som efterfrågats då dom har vattenspridare på varma dagar, men när jag senare hängde tjejerna hade de andra fröknarna sagt att dom inte hade några badkläder så var människan imorse la dom är ju ett mysterium för kläder och handdukar hade vi med oss! Lagom irriterande!

Nästa snurriga grej är ju flytten och allt vad det innebär! Att packa och bo i flyttkaos är inte alls optimalt och jag försöker hela tiden hålla flytten så enkel som möjligt, men det är ju svårt med tanke på att vi bor i en liten trea och har kartonger bokstavligen överallt! Snurrigt värre? Dessa tre veckor får gärna gå fort nu! För att undvika fortsatt flyttkaos när vi sen flyttat kommer vi ha det tredje sovrummet fyllt med alla kartonger som inte är prio, och så får man ta en kartong i taget. Tack och lov är alla kartonger väl märkta iallafall!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *