Härliga helg, ta inte slut!

Tänk att helgen alltid går som fortast! Jag tycker det är lite jobbigt att det faktiskt går så fort eftersom man inte alls hinner med allt man skulle vilja göra, och helt plötsligt är det vardag igen. Det enda positiva med att tiden går fort just nu är för att flytten närmar sig ännu fortare då!? Ska bli så skönt!

Igår sov ju tjejerna hos mormor och morfar och hade så mysigt, och jag packade här hemma och somnade sedan 22.40? Vaknade dock utvilad 8.05 så det var ju toppenskönt! Förmiddagen gick åt till att packa och vid lunch hämtade jag min morfar, begav oss mot Babyworld för att köpa bilstolar och sen till mamma. Att få krama sina hjärtan trots att det inte ens gått ett dygn är det bästa som finns! Det har vart så oerhört varmt så resten av dagen spenderades vid poolen.

Nu är vi hemma och tjejerna sover gott i sängen med fläkten på. Jag fixar lite inför morgondagen och snart ska även jag krypa ner. Hoppas ni också haft en mysig helg!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Härliga helg, ta inte slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *