Och så var den såld

Ni vet ju att jag sålt det mesta av det som inte ska med till huset när vi flyttar, och en av alla grejer var tjejernas säng. Jag la ut den på annons och dagen efter blev den hämtad, så just nu sover vi alltså tillsammans i min säng? Det är ju så galet mysigt, meeen det är ju också lite trångt? Dom älskar att ligga så nära det bara går och jag älskar det som sagt, men jag får personligen väldigt svårt att sova många av dessa nätter?

Jag vaknar så himla lätt sedan jag fick barn (innan det hade en bomb kunnat släppas utan att jag skulle vakna) och därför vaknar jag så fort dom rör sig, och när jag märker att dom sparkat av sig täcket etc. När man får en hand i ansiktet eller någon av dom rullar över en så vaknar man också ganska kvickt? Men nu är det bara 3 veckor kvar ungefär innan vi flyttar och förhoppningvis kommer deras nya säng nästa vecka?

Jag har beställt en våningssäng med extrasäng under samt förvaring. Den är så fin och perfekt om jag behöver sova där också samt när dom är större och har kompisar över. Eller om syrran eller brorsan ska sova över? Ska sätta över en sänghimmel så det blir extra mysigt! I början kommer dom sova nere båda två eftersom det är så högt att sova där uppe! Längtar så tills jag får montera ihop den?

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Och så var den såld

  1. Det är så skönt med snabb respons då man lägger ut någonting till försäljning. Själv är jag morgonmänniska och har alltid varit det sen jag var liten flicka. Så den dagen det är dags för tillökning här hemma så blir det nog jag som får ta de tidiga morgnarna och sambon som får ta de sena kvällarna, då han är den som oftast somnar senare än mig och sover längst haha! Fantastiskt vacker säng och en sänghimmel blir pricken över i:et skulle jag tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *