Ett farväl

Hej fina! Idag var en småjobbig dag. Jag och mamma åkte nämligen och lämnade min syster som ska göra värnplikten! Hon skulle egentligen gjort det för ett år sedan men blev sjuk och fick strikta order om att inte göra något ansträngande och fick därför skjuta på det till nu. Det året som gått sedan dess har verkligen flugit förbi och även om hon kommer hem varannan helg på permission så känns det jobbigt!

Vi pratar i telefon ofta flera gånger om dagen och ses nästan varje dag i princip, och nu är hon där borta och har inte alls samma möjlighet att prata så klart och det känns så konstigt! Igår var vi till lekparken med henne och köpte med fika för att tjejerna skulle få en mysig eftermiddag med henne innan hon ryckte in, och det fick vi verkligen!

Min kära lillasyster! Det här tror jag kommer stärka henne massor och jag vet att det kommer gå galant, men jag har inte alls vant mig ännu trots att vi vetat att detta kommer. Världens bästa!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *