Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo

Vilket smart drag

Hej finisar! Hoppas ni sovit gott! Tjejerna soc småort som vanligt men jag sov inte alls.. Lämningen gick super iallafall och jag är så stolt över mina tjejer!❤️

Jag vet att ni inte missat att vi snart flyttar (?) men jag har ju även berättat att jag säljer sådant som inte ska med i flytten och det har vart en hel del. Bland annat tjejernas säng eftersom dom kommer få en ny när vi flyttar. Men jag tänkte att jag lägger upp grejerna nu för man vet ju inte hur fort grejerna blir sålda och jag tar inte med stora onödiga saker som bara kommer ta plats! Men tjejernas säng blev såld på ett dygn? Detta innebär att vi sover tillsammans från kväll till morgon och det är ju jättemysigt så klart, men nu är dom så stora att jag knappt kan vända mig utan att jag vaknar för jag är rädd att lägga mig på don? Sömnen blir ju därför oerhört rubbad för min del medan tjejerna sover som stockar. Jag har alltid vaknat lätt när dom sover hos mig och likaså med hunden, så lite trött är man ju?

Men nu är det bara en månad, sen flyttar vi! Då får tjejerna sin nya fina säng?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *