Jobb,  Vardag

När ångesten tar över

Sista dagen på semestern idag och idag har ångesten verkligen tagit över. Jag har verkligen gjort allt för att inte tjejerna ska se men jag mår ärligt talat inte tusen över att gå till jobbet imorgon. Helt galet att man ska känna så!

Vi spenderade iallafall förmiddagen hemma med att packa. Inte klokt vad mycket man packar hela tiden och än är det långt ifrån färdigt? Sen mötte vi upp min mamma och åkte till huset och kikade för att sedan spendera ett par timmar i lekparken innan vi mötte upp resten av familjen för lite kvällsmat. Eftersom syrran snart ska in och göra värnplikten så fick hon välja mat och valde så klart Max?

Efter åkte vi hem och tjejerna fick sig varsitt bad. Nu sover tjejerna och jag har precis gjort klart allt inför imorgon. Usch vad jag inte ser fram emot morgondagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *