Välkommen augusti!

Trots pågående pandemi, och med tanke på hur länge det pågått, så tycker jag dessa 8 månader susat förbi på ett sätt. 2020 blev ju inget vanligt år, inte alls faktiskt. Men jag har försökt få denna sommar till en att minnas och se tillbaka på, trots allt som pågår runt om i världen. Sommarens roligheter blev inte riktigt som planerat från början, men det blev ju riktigt bra ändå!

I maj skulle vi ha åkt till Polen. Det var en del av syrrans födelsedagspresent men som nu blev uppskjutet på obestämd tid. Tanken var att vi också skulle besöka Astrid Lindgrens värld, och gröna Lund, men det blev ju inte heller av.

Istället har vi gjort mindre, men såå mysiga utflykter! Det blev bland annat vildmarkshotellet och Kolmården, tom tits, Ullared och att besöka olika favoritplatser med ständer nere i Kungsbacka/Göteborg. Tjejerna är nöjda med denna sommar och för mig är det det absolut viktigaste! Det är ju för dom jag gör allt❤️

Men nu är augusti här och på måndag är det dags för både dagis och jobb igen. Augusti kommer säkert susa förbi den också eftersom det händer en del denna månad också. Bland annat fyller först min moster år, sen tjejernas mormor och mitt i allt ska vi hinna packa klart allt för i slutet på augusti flyttar vi till radhus! Och sen är hösten här?

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Välkommen augusti!

  1. Jag håller värkligen med dej dom här månaderna har värkligen bara flyget fram tycker jag tror att det är för att man inte har gjort så mycket på grund av coronan ❤️

  2. Jag håller verkligen med dig om att detta år har gått i rasande fart. Man kan ju tycka att det borde gå långsamt när man har haft mer dötid och tristess än tidigare, men icke.. Har lite panik över att det redan är augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *