Sömnlösa nätter

Godmorgon fina du! Som jag berättade för ett tag sedan så är semestern snart slut och det är med blandade känslor vi går tillbaka till jobb och dagis. Tjejerna vet jag kommer få det lika bra som vanligt när dom väl är tillbaka på dagis igen, men för mig som ska tillbaka till mitt jobb känns det betydligt mer vemodigt.

Jag har under en veckas tid ungefär haft svårt att somna på kvällarna, oavsett hur trött jag än vart. Det är enbart på grund av jobbet, att man på ett sätt räknar ner från semestern och sen drar det igång igen på jobbet. Det är oerhört påfrestande eftersom man blir så trött på dagarna bara för det också, just att inte få sova alla sina timmar bara för man tänker för mycket på jobbet.. Jag skaffade en Fitbit för några dagar sedan och där ser jag ju exakt hur sömnen påverkats av att veta att det är på gång. Jag som i vanliga fall somnar gott senast 22 har senaste veckan somnat tidigast 00.30..

Jag ser inte alls fram emot stressen på morgonen när man ska få iordning barnen samtidigt som man vet att jobbet terrar en på telefonen om vart man ska åka under dagen. Just stress hanterar jag vanligtvis väldigt bra, men inte på detta jobb. Det går bara inte. Nu ska jag snart ansöka om att börja plugga igen och jag hoppas det kan få ner nerverna lite. Nu är det dags att göra något åt jobbsituationen!

Bilden är från semestern för 2 år sedan! Kolla så små mina hjärtan var?

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Sömnlösa nätter

  1. Hoppas du kan göra något åt denna situation det är inte alls kul att inte kunna sova och jag känner igen detta problem. Man är liksom orolig och kan inte slappna av 🙂

  2. Oj, vad jag känner igen mig i ditt inlägg! Man ska ju vila upp sig och ”samla energi” under semestern men jag blir bara mer och mer stressad över att komma tillbaka till jobbet. Har också sökt utbildning men inte fått något svar.
    Skönt att dina tjejer har det bra och trivs på dagis. Det är guld värt för en mamma ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *