Packa med överaktiva barn

Denna flyttkaos alltså.. Grejer överallt, kartonger staplade upp till taket och överaktiva barn som gör packandet till något betydligt jobbigare än det borde vara? Packning i sig är ju inget avancerat eller jobbigt, men när man har två barn som bara vill ut och leka/spring/busa/cykla så blir dom otroligt rastlösa när jag försöker få ordning på detta flyttkaoset.

Trots att mycket är nedpackat och det märks att flytten är nära, så märks det på ett annat sätt inte alls? Vi har så mycket grejer och eftersom jag vill packa ordentligt så kan man ju inte bara kasta ner sakerna i lådor för det jobbigaste kommer ju sen – att packa upp? Alla lådor är märkta med vad som finns i, men också var lådan ska stå. Det gör att det är lätt att bara packa upp en kartong i taget så att man får bort dessa så fort det går. Att leva bland flyttkartonger är det värsta jag vet!

Men så vet ni ju att jag inte tänker stressa sen heller med att komma iordning eftersom jag vill att allt ska vara perfekt. Här ska vi ju bo i många många år! Idag ska vi iallafall till IKEA i eftermiddag och kolla på krukor etc. Har tre gurkplantor som behöver planteras om och när vi flyttat ska melonplantan och smultronen få flytta ut till egen pallkrage! Ska bli så roligt att få göra fint när vi fått nycklarna❤️?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *