Dags att återgå till rutinerna

Ja nu är det dags. Jag har gjort upp världens plan för att så smidigt som möjligt återgå till våra fantastiska rutiner som jag saknar så? För mig är rutiner a och o och så viktigt för både mig och barnen för att vardagen ska rulla på som den ska. Framförallt som ensamstående så krävs ju att vardagen är som den brukar med sömn etc eftersom jag inte har någon att byta av med. Såå, imorgon blir det en annorlunda dag vilket är perfekt eftersom det hjälper mig i mitt mission – att återgå till rutinerna igen!

Ikväll somnade dom alldeles för sent då dom vaknade alldeles för sent imorse också, så imorgon ringer klockan 7.30 och då ska vi upp då. Sen blir det relativt lugnt med aktiviteter på dagen och vi ska istället packa lite, och självklart ta en promenad och gå till lekparken i vanlig ordning. Att åka bil är riskabelt på eftermiddagen när dom vaknat tidigt och man gjort mycket under dagen så efter lunch åker vi till stallet och fixar. Klockan 16 ska vi stå startklara med släpet och hämta upp mamma för att sedan bege oss mot leksand för att hämta tillbaka Bebbe. Tjejerna kommer hållas vakna hela vägen dit och även där borta, och först när vi åker hem byter vi till pyjamas och sen får dom somna. Då kan jag enkelt lyfta över dom till sängen när vi kommer hem igen. Och så blir det en tidig morgon resterande dagar av semestern också för att behålla dessa rutiner med att somna i vanlig tid på kvällen etc.

Det är ju inte konstigt att hamna ur rutinerna på sommaren, eller semestern över lag, men framförallt när man har en längre semester, men det är ju inget svårt att återgå till det normala heller bara man planerar lite. Så på ett sätt blir det skönt att komma in i vardagen igen på måndag, även om jag allra helst hade vart hemma med mina hjärtan ännu längre!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *