En mysig dag

Hej fina! Idag startade vi dagen med sovmorgon till klockan 9. Väldigt skönt! Efter lite frukost framför sommarlov blev det packning för min del och lek för flickorna. Tjejernas morfar ringde vid 11 och frågade om vi skulle hitta på något så efter en tur till affären för att hämta paket mötte vi sedan upp honom och åkte till Vallby Friluftsmuseum. Det är så mysigt att gå runt där och perfekt väder!

Tjejerna hoppade med käpphästar som dom älskar och vi såg flera fina djur. Vi avslutade med lunch på Max? En väldigt mysig förmiddag! På eftermiddagen mötte vi upp tjejernas mormor och tog en tur till affären för att handla lite mat och avslutade med att åka till lekparken. Vi klarade oss ganska bra från regnet men det hade ändå inte stoppat oss! På vägen hem sa vi hej till syrran på jobbet och väl hemma blev det ett bad för flickorna innan läggdags. Nu sover båda tjejerna gott och jag ska få mig lite skönhetssömn jag med!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *