Snart är juli slut

Tänk, sommaren som nyss var på ingång, börjar lida mot sitt slut. Juni och juli har verkligen susat förbi och snart är vi inne i sommarens allra sista månad. Jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt är så, för det känns som det nyss var jul, man längtade till våren och sen till sommaren, suktade efter semestern och nu är semestern snart slut! Detta är min allra sista semestervecka denna sommar och det är både roligt och jobbigt att återgå till det normala igen.

Men som jag sa förut så väntar en massa spännande till hösten och vintern, och det största är ju så klart vår kommande flytt. Men än har vi 6 dagar kvar av semestern och den ska vi njuta av till fullo!

Idag är vi i lekparken efter att ha spenderat hela förmiddagen till att packa. Vi njuter helt enkelt av både väder och naturen för snart ska det dessutom bli sämre väder.

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *