Med blandade känslor

Nu är det precis en vecka kvar av min semester, om man bortser från helgen då. Det är verkligen med blandade känslor vi går tillbaka till verkligheten med allt vad det innebär! Åter till jobbet känns relativt tungt, även om det är skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Jag som älskar rutiner.

Tjejerna har också blandade känslor inför dagisstarten igen, och tycker mest att det blir roligt men då och då säger dom att dom hellre vill vara hemma med mig❤️ Som jag önskar att det gick!

I höst börjar jag även plugga förhoppningsvis, men mer exakt vad går jag in på när jag vet om jag kommer in eller ej. Att börja jobbet igen innebär ju dock att flytten närmar sig med stormsteg och bara det är något vi längtar enormt till! Huset är klart, de riktiga dörrarna har satts dit, vitvaror på plats etc och vi väntar på att allt runt om och carporten ska bli klara bara.

Att semestern är slut snart känns så klart så tråkigt men det innebär även det att hösten är på ingång, vilket de flesta av er vet är min absoluta favoritårstid!? Men det är mycket som händer i höst också, spännande och även lite skrämmande saker. Jag ser verkligen såå fram emot vad som komma skall!?

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Med blandade känslor

  1. Här är det med blandade känslor inför hösten. Dock har vi “sommarlov” jag och tjejerna fram till de äldstas skolstart den 20 augusti.. Då börjar den äldsta i ettan, en börjar i förskoleklass och en i förskolan. Och lilla bebisen blir hemma med mig i ett läsår. Så mina rutiner blir mestadels att lämna och hämta barn känns det som. Haha…

  2. Jag relaterar till det du skriver, visst kan man känna en kluvenhet inför hösten och rutinerna? Men du verkar ju ha väldigt mycket spännande på g och förhoppningsvis blir därför återgången till vardagen roligare än vanligt. Så underbart att få flytta in i ett sprillans nytt hus, förstår att ni alla längtar. Jag håller tummar och tår för att du ska komma in på utbildningen du sökt.

  3. Gud vad avundsjuk jag är på er som har hösten som favoritårstid. Då blir det inte så ångestladdat att se sommaren ta slut. Själv har jag aldrig så mycket ångest som när sommr övergår till höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *