En sten som lättar!

Idag fick jag världens mest lättande samtal, ett samtal jag väntat på i flera dagar och som gjort mig gråhårig av att bara vänta på.. Saga tog ju blodprov i förra veckan igen för att se hur hennes värden låg, och idag ringde läkaren. ALLT SÅG BRA UT!! Jag bröt ihop, kastade mig över Saga och kramade henne så hårt jag kunde utan att krama ihjäl henne! Att kunna säga att hon nu slipper ta fler blodprov var så underbart och man kunde verkligen se lättnaden i hennes ögon! Det här var verkligen en sten som lättade och ni vet när man verkligen kan slappna av efter att ha spänt sig länge? Jag får alltid huvudvärk då och det fick jag nu med. Men det gör ingenting. För nu kan vi slappna av och behöver inte tänka mer på det här, och hon slipper blodprov och allt vad det innebär!!❤️ Världens duktigaste hjärta!!❤️

På eftermiddagen blev det en tur till skogen med flickorna och deras mormor. Vi hittade massor med kantareller och blåbär och vi hade så mysigt! Jag bara älskar att strosa runt i skogen. Idag var vi där i 1 1/2 timme. Vi hittade en liten groda också som Saga hjälpte hem till sin mamma? En toppendag blev det med andra ord!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *