Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Saga,  Uppfödning

Sena sommarkvällar

Hej finisar! Det här med att försöka hålla rutinerna vid det normala under semester och sommarlov är ju i princip omöjligt. Jag tycker ju dock det är viktigt med rutiner och försöker därför hålla oss till våra så gott det går. Tjejerna sover ju inte middag sedan ett år tillbaka i princip men under sommaren händer det ju så mycket, man är ute hela tiden, badar, leker osv och allt detta tar ju på krafterna. Och så mitt uppe i flytten dessutom. Detta har därför resulterat i att tjejerna somnat en stund på dagen vissa dagar, tyvärr, vilket i sin tur betyder att dom somnar mot 00.00 istället för vid 19-19.30 som vanligt?

Idag var en sån dag. Saga somnade till och var totalt omöjlig att hålla vaken, medan Fia höll sig vaken till läggdags. Så Fia somnade i vanlig ordning vid 19, och Saga är fortfarande vaken? Nu ligger vi dock och kollar på film i sängen men jag hoppas vi kan somna snart! Imorgonbitti ringer läkaren om Sagas provsvar, och sen har vi en familj som kommer och kollar på hingsten som ska säljas. Känner att jag behöver x antal timmar sömn för att vila ut mig mentalt inför morgondagen.. Sov gott fina ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *