Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Vardag

Sena sommarkvällar

Visst är det underbart? Tjejerna somnade på dagen idag efter att vi vart iväg och handlat, så jag visste ju att dom inte skulle somna i tid ikväll. Förmiddagen var ganska lugn och på eftermiddagen mötte vi upp tjejernas mormor och åkte tillsammans för att möta min bror och pappa så vi kunde äta mat tillsammans. Syrran jobbade tyvärr så hon får följa med nästa gång❤️

Det blev Spicy hot och alla var proppmätta efteråt. Väldigt gott dock, som alltid! Vi skiljdes åt efter maten, så grabbarna åkte hem och vi andra åkte till lekparken. Tjejerna cyklade lite och tränar på att cykla utan stödhjul, och så avslutade vi med att kolla hur husbygget går. Nu närmar det sig med stormsteg och framsidan är klar med stenplattorna, och påbörjat på baksidan, och carporten saknas bara taket på. Köket är klart, vitvaror på plats, lister likaså, så det är småfixet kvar! Sååå spänd ?

Väl hemma igen blev det en dusch och sen kröp tjejerna ner i sängen medan jag ställde mig och bakade inför brorsan firande imorgon. Han fyllde 14 förra helgen men då var vi i Sälen så imorgon kommer de andra och firar honom? Förhoppningsvis får jag ihop allt som planerat med tårta, biskvier och havreflarn, de två sistnämnda med olika smaker. Att baka med två vildar är inte det lättaste? Nu sover tjejerna iallafall och även jag ska försöka sova lite. Sov gott fina ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *