Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo

Nu närmar det sig!

Idag har vi hängt med tjejernas morbror hela dagen, handlat mat, vart på IKEA, köpt glass, lekt i lekparken och cyklat där vi ska bo. En fullspäckad dag med andra ord, men så roligt vi haft!?

Vi var som sagt till huset idag och kikade och jösses vad långt dom kommit! Idag lades plattorna utanför, carporten är halvvägs uppe (fattas tak och färg) och det märks att det närmar sig med stormsteg! Tänk, vi flyttar snart! Det känns som en dröm att få bo i radhus, jag och mina stjärnor! Där ska vi göra oss hemmastadda och bo i många många år framöver. Där ska vi skapa massvis med fina, roliga minnen. Jag och min egna lilla familj❤️

Packningen fortsätter här hemma och just nu tar jag tag i kläder och sängkläder. Allt som inte används ofta tvättas och packas ner för att underlätta. Jag vill inte stå där sen och behöva panikpacka! Men det känns skönt att få bort allt, sälja det som ska säljas och även om det ekar tomt här hemma till slut så blir det ju lättast så eftersom allt är väl nerpackat. Jag har skrivit rumsnummer och innehåll på varje kartong så det är lätt för den som bär att ställa där det ska vara, och för mig att veta vilken kartong som ska packas upp först. Åh vad detta kommer bli bra!?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *