Värme i all ära, men..

Ja värme är verkligen helt underbart, men i lagom mängd. Jag älskar att åka utomlands och bara njuta av värmen, men det är ju också annorlunda att vara utomlands och inte behöva hålla på med vardagens alla måsten som hemma. Men är man ledig och bara kan ligga i poolen, leka på stranden eller så, så är det ju underbart så klart!

Vi tog dock en minisemester och är just nu i Sälen nästan hela familjen. Här uppe är det verkligen idealvädret för mig, sol emellanåt och frisk och lagom krispig luft, precis som en höstdag! För er som inte visste det så är just hösten min absoluta favoritårstid?? Så att vara här uppe är fantastiskt och jag älskar det. Vi har dock haft en del regn sedan vi kom men eftersom vi har bra kläder så är det inget som stoppar oss. Vi njuter till fullo här uppe och jag längtar inte alls hem till stan igen. Ni kan ju förstå min (och tjejernas så klart) längtan tills vi flyttar!?

Igår var vi och vandrade lite, kikade på Trollskogen och åkte runt och kollade lite. Idag har vi vart och lekt i en stor lekpark och vart till ett litet område där de har djur och minigolf bland annat. Riktigt mysigt även om regnet öste ner stor del av tiden vi var där. Vi köpte våfflor och mumsade på till lunch? Ikväll blev det en betydligt längre och jobbigare PW än igår. Jag bäddade ner tjejerna i pyjamas och så gick vi ut när dom skulle sova, så båda somnade gott och fortsatte sova när dom lyftes över till sängen❤️

Efter en varm dusch kröp vi andra upp i soffan och kollade på film och åt lite gott och nu är det dags att krypa ner bredvid tjejerna och sova. Imorgon fuller brorsan så vi lär gå upp och göra frukost på sängen?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *