Aldrig mera packa

Jag längtar tills vi flyttar så jag blir halvt galen, men samtidigt så hatar jag att packa och ännu värre är det att behöva packa upp sen😅 Hemmet ser just nu inte alls ut som ett hem längre. Tjejernas rum är i princip tomt, all inredning är nerpackad, ja, det börjar bli tomt med andra ord. Väldigt skönt att se det minska dock, även om packandet aldrig tar slut🙈

Nu är det ungefär 1 1/2 månad kvar till inflytt och tjejerna är lika lyriska, men blir mest sura när jag säger att vi inte ska flytta än😅 Svårt att förstå när man är så små! Men efter denna flytt vill jag aldrig mer packa 😂

Ikväll satte vi oss och ritade efter maten och tjejerna är så duktiga! Det var så mysigt att bara varva ner med pennorna i händerna efter en lång jobbdag❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *