Aldrig mera packa

Jag längtar tills vi flyttar så jag blir halvt galen, men samtidigt så hatar jag att packa och ännu värre är det att behöva packa upp sen? Hemmet ser just nu inte alls ut som ett hem längre. Tjejernas rum är i princip tomt, all inredning är nerpackad, ja, det börjar bli tomt med andra ord. Väldigt skönt att se det minska dock, även om packandet aldrig tar slut?

Nu är det ungefär 1 1/2 månad kvar till inflytt och tjejerna är lika lyriska, men blir mest sura när jag säger att vi inte ska flytta än? Svårt att förstå när man är så små! Men efter denna flytt vill jag aldrig mer packa ?

Ikväll satte vi oss och ritade efter maten och tjejerna är så duktiga! Det var så mysigt att bara varva ner med pennorna i händerna efter en lång jobbdag❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *