Vi reste tillbaka i tiden

Hej finisar! Denna helg har gått åt till mestadels packning, men också utflykt tillbaka i tiden, så tiden har gått till det främst. Vi var nämligen iväg till Tom Tits med en kompis och hennes barn i lördags och kikade på deras dinosaurie-utställning! Så häftigt och tjejerna var helt lyriska!? De rörde på sig när man gick nära, och alla hade ungar. Det fanns även två små man kunde rida på som även rörde sig.

Tyvärr var allt inomhus stängt så man kunde bara vara ute i parken, men det fanns ju även där en massa experiment så barnen var mycket nöjda ändå? Vi hade med oss lunch och precis när vi skulle äta började det givetvis spöregna, så blöta och mätta gick vi runt mer efter också. Då vädret dock inte alls var på vår sida och alla ungar var totalt genomblöta så begav vi oss sedan vidare till Mall of Scandinavia för att dels byta om till torra kläder, men också för att fika lite. Vi ville även hålla barnen vakna så länge som möjligt för att ingen skulle somna för tidigt, så ju längre vi kunde skjuta på det desto bättre?

Det blev lite småshopping och barnen fick varsin frozen yoghurt medan mammorna tog en varsin smoothie? Tjejerna var såå glada och duktiga hela dagen, men Saga avslutade shoppandet med ett totalt utbrott som slutade med dricka i hela vagnen? Hon blev glad ganska snart därefter och efter lite kvällsmat var det dags att bege sig hemåt. Väl hemma blev det en dusch för alla och sen kröp vi ner och kikade på film❤️ En väldigt rolig och trevlig dag?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *