Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Underbara sommar

Det må vara ett konstigt år med allt som är, men trots det måste jag ändå säga att det känns som hela denna sommaren kommer bli fantastisk! Solen skiner, värme, grönt överallt, blommor som blommar, gräs under fötterna och bad i massor! Underbara sommar!☀️

Igår åkte vi till lekparken där vi kommer bo och lekte samt kikade på huset. Det är så fint! Kan knappt bärga mig? Vi hade så mysigt och med oss hade vi mina föräldrar och min bror. Tjejerna lekte och busade och var lagom trötta när vi åkte därifrån!

Idag åkte vi och badade efter jag jobbat och det är så roligt att se hur tjejerna bara älskar att vara i vattnet! Lycka är❤️ Men jag måste säga att jag saknar havet massor! Hur som så åt vi kvällsmat hos föräldrarna innan vi begav oss hemåt. Väl hemma blev det ett bad och sen krypa ner i sängen efter lite kvällsyoghurt. Tjejerna sover nu gott och det lär nog jag göra snart också. Jag har 1 1/2 vecka kvar innan jag går på semester igen så bara att kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *