Efter ett break

Hej finisar! Efter en fantastiskt mysig semestervecka var det idag dags att återgå till jobbet i två veckor till innan jag går på semester igen! Så härligt med ett litet break i vardagen☀️

Imorse var det dock nästintill omöjligt att ta oss upp, och vi bokstavligen kravlade oss upp alla tre.. Tjejerna som vart så pepp på att vara på dagis två dagar innan stängning för sommaren, var inte alls pepp imorse? Men när vi väl vaknat till så tyckte dom det var roligt igen och jag kunde lämna två goa och glada ungar?

För mig blev det en lugn start på jobbet, jag blev nämligen inte utringd förrän efter lunch och det gick fort så jag klagar inte alls på denna start! Jag hann med att packa lite (för jag gör ju inget annat för tillfället?) och plocka lite hemma i vanlig ordning. När tjejerna sedan hämtades var det två extremt trötta små tjejer och kvällen blev smått kaotisk. Fia somnade i soffan när jag lagade mat, Saga somnade efter mat och bad och vid 20.30 vakade Fia igen och skrek för hon skulle upp, så vi har kollat på film och myst. Sen blev hon dock sur och började skrika för hon inte visste var hennes gosedjur var och väckte därmed Saga när vi gick för att leta? Meeen, slutet gott, allting gott! Båda sover gott nu och mamman är så trött att jag kan sova ståendes, så även jag ska krypa ner igen och försöka få en god natts sömn!

Fick förresten upp denna bild på Facebook som minne idag! Hela fyra år sedan första vagnen hämtades, med mina stjärnor i magen?

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Efter ett break

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *