Värmebölja utan dess like

Jag ska absolut inte klaga på värmen nu när vi äntligen har sol och höga grader, meeeen, det är ganska jobbigt när något ska göras just nu! Vardagliga sysslor gör att man svettas som attan och allt blir bara jobbigare. Jag älskar dock värme men föredrar det när man inte behöver göra något, som på semester tex. Nu ska ju fortfarande allt skötas och man kan dessvärre inte enbart ligga i poolen hela dagarna?? Men som sagt, såå skönt med sol och värme annars!

Idag har vi tagit det ganska lugnt och vi har främst packat här hemma inför flytten. Helt galet vad mycket som ska packas ner? Men det går framåt! Vi tog dock med tjejernas gammelmorfar och åkte till mina föräldrar där dock bara mamma var hemma, för att bada. Såå skönt och välbehövligt i denna värmen!☀️

Idag sover Fia över hos mormor och Saga och jag har egentid med massor med mys! Vi har ätit gott och kröp sedan ner i sängen och kollade på SpiderMan som lillhjärtat valde❤️ Hon somnade på min arm tätt intill innan halva filmen gått, men jag kollade klart själv? Nu är det dock sovdags för mamman också för imorgon ska jag jobba lite extra på dagen! Sov gott finisar!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *