Strandhäng, shopping och kräftor

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin start på veckan! Själva gick vi upp 2 på natten, natten till måndag för att 2.30 bege oss mot Ullared! Tjejerna sov hela vägen och vi kom fram 20 minuter innan dom öppnade. Detta är vår grej och något vi gör minst två gånger om året!? En riktig tjejutflykt varje gång!

I måndags var det dåligt väder vilket passade perfekt då dagen skulle spenderas inne i varuhuset iallafall. Tjejerna var så duktiga och som vanligt blir det dyrare än tänkt? Vid 15 checkade vi in i stugan och tjejerna sparkade runt på nya sparkcyklarna som dom nöjt fick!

Tisdagen började vi inne i varuhuset igen och sen spenderade vi hela dagen i Åsa för bad och fiske av krabbor. Det var så härligt och jag har längtat dit länge nu! Vid 19.30 var vi hemma i stugan igen och jösses vad vi bränt oss! Vi ser på riktigt ut som kräftor jag och mamma.. Natten var därför inte jätterolig?

Igår åkte vi till Falkenberg och badade, men ingen av tjejerna var sugna på det så vi letade lite snäckor och sen gick vi och köpte glass på GlassHuset. Mycket gott i värmen och alla var helt utslagna! Vi begav oss mot stugan men svängde in en snabbis på Ullis igen för att hitta ytterligare lite grejer att inhandla. Kvällen bestod bara av lek och bus och att försöka packa iordning allt så gott det gick och sen somnade vi gott allihop.

Idag vaknade vi dock relativt utvilade alla fyra trots att Saga drömde lite inatt. Efter frukosten lekte tjejerna lite medan jag packade in i bilen och mamma städade, och när soporna var kastade packade vi in oss själva och tog denna semesters sista tur inne i varuhuset? Sedan begav vi oss vidare till min favoritstrand igen för ett sista dopp i havet och för att samla ytterligare lite snäckor innan vi sedan begav oss på den långa resan hem! Nu har vi åkt förbi Alingsås och har därför 5 timmar kvar eftersom vi tog omvägen förbi favoritstranden? En mysig semestervecka lider därför mot sitt slut men ska bli skönt att komma hem till hunden❤️

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Strandhäng, shopping och kräftor

  1. Imponerad att tjejerna skötte sig så bra under resan med tanke på hur tidigt de klev upp. Jag var i Ullared i höstas med en kompis och jag älskar det stället. Tänkte övertala mannen att vi åker ner tillsammans någon gång under hösten. Härligt med bad och att äta glass.

  2. men vad mysigt, roligt med besök till ullared , faktiskt aldrig ens varit där själv.Alla dom där köerna folk pratar om har verkligen skrämt mig från att någonsin besöka det haha ?❤

  3. Men å vad härligt med ett besök på Ullared, passa perfekt med mindre bra väder då. Var det mycket folk? Mannen vill åka dit. Själv rycker jag gärna det blir dyrt, speciellt om mannen åker med ?

  4. Men åh va himla kul utflykt för er! Jag har faktiskt aldrig varit på Ullared men velat åka dit länge nu, är dock så långt härifrån tyvärr men nån gång tänker jag komma iväg ☺️ Blev ju jättenyfiken på om ni hittat något fint där nu! Härligt förresten med strandhäng också ?

  5. Det är så roligt att vara på Ullared dock var de flera år sedan ja var där 🙂 shoppa är fan inte fel har Sj unnat mig massor dock under tusenlappen – de du 😉 Men Ullared vill jag åka till igen faktiskt ??❤️ Vilka härliga bilder guuuud nu blev ja sugen på att bada också hahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *