En lite annorlunda midsommar

Ja visst, inget är sig ju riktigt likt i pandemins spår, men trots det hade vi en fantastiskt mysig midsommar ändå! Det firades ju inte riktigt som vi brukar, men det spelar ju ingen roll för det viktiga är att man är med sina nära och kära, och att alla är friska och glada!

Min morfar cyklade hit innan lunch och så åkte han med oss till mina föräldrar. Där blev det först god lunch och lite fika efter, sen blev det lekar, bad och lite solande, och på kvällen avslutade vi med riktig midsommarmat och sen marängtårtor?

Dagen till ära blev det mitt egna recept på världens godaste skagencheesecake, och mina egna cupcakes med frosting, allt veganskt så klart! Recepten kommer komma upp snart? Karlarna fick en skagencheesecake dom också men med räkor på enligt önskemål.

Efter en mycket trevlig dag tog vi oss till stallet för att fixa snabbt och sen hem. Tjejerna somnade i bilen på vägen hem och det dröjde inte allt för länge innan jag somnade när vi kommit hem?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *