Svettigt värre

I början av veckan lovade jag tjejerna att vi skulle till lekparken och leka, men så följde två dagar med konstant regn och trötta barn, så efter dagis åkte vi hem och lekte hemma innan läggdags istället, men idag var det strålande sol och det var dags att göra slag i planen!

Så idag var vi till lekparken och busade bra länge och tjejerna var så glada och sprang runt hela tiden! Dock var det som sagt sol och det var lagom svettigt? Jag tänker dock inte klaga på värmen för det här har vi ju väntat på länge nu!☀️ Jag älskar dagar som dessa, att inte ha något inplanerat och bara kunna ta dagarna som dom kommer!

Efter lekparken mötte vi upp tjejernas gammelmorfar och lunchade tillsammans med honom innan vi skulle handla mat. Men jösses vilken dag att handla på, alla skulle handla midsommarmat? Vi fick med oss det vi skulle iallafall och det var ju huvudsaken!

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Svettigt värre

  1. Ja sådana dagar är helt perfekta. Efterlängtad värme som äntligen är här och vi njuter massor med. Vi var både och badade vid havet, åt glass hos farmor och spang i vatten spridaren hos mormor, nio på kvällen hade vi 25 grader och dagen skall bli lika härlig

  2. Jag kan tänka mig att köerna måste ha varit evighetslånga inne i butikerna haha! Försöker alltid ha den inställningen att “ta dagen som den kommer”, tycker allting blir så mycket roligare när man är spontan. MEN ibland kan det faktiskt vara skönt att ha planerat in saker 🙂

  3. Men så härligt de ser ut att ha det….lekplatser är en underbar ide….ja det var helt fullt på parekeringen utanför butiken jag skulle in i men det var ändå inte trångt i affären, de flesta tar det lugnare och stressar inte så mycket när vi måste hålla distans och dessutom många kassor öppna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *