Sommar och sol

Hej finisar! Hoppas ni har en fin sommar hittills och att ni får njuta av vädret! Just nu går allt i ett här hemma och allt annat hamnar liksom på efterkälken, som bloggen tex. Tyvärr för jag älskar att hålla på med mina sociala medier men tack och lov är det snart semester så nu räknar vi ner!

Här har vi haft det toppen så här i början av sommaren. Jag har dock redan bränt mig trots att jag inte ens legat och solat! ? Senaste tiden har dagarna i vanlig ordning bestått av jobb men jag har inte vart utringd och har därför kunnat packa och städa hemma i lugn och ro med fullt betalt ändå, så jag klagar inte! Nu är det ju bara 2,5 månad tills vi flyttar och jag vill packa ordentligt så det tar ju sin lilla tid! Tjejerna längtar så?

Just nu är jag ute på jobb och ska snart möta mamma för att handla lite snabbt innan tjejerna ska hämtas. Idag ska vi till lekparken❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Sommar och sol

  1. Vad kul att flytta! Vill också flytta. Att få packa upp allt och bestämma vart allting ska vara. Älskar att flytta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *