Kan vi radera denna dag?!

Vet inte vad jag ska säga mer än att denna dag gärna hade fått raderas permanent! Natten var totalt åt skogen, och då kan ni säkert sätta er in något i hur tjejerna vart hela dagen eftersom dom är trötta! Sura, skrikiga, bråkiga och allt ska göras tvärtemot vad jag säger! Saga har ramlat två gånger och lyckats slagit i huvudet båda gångerna, så två bulor rikare på en enda dag!

Tjejerna har på riktigt bråkat varenda timme med undantag för ungefär 15 minuter när dom faktiskt lekte fint tillsammans! Någon mat fanns inte på kartan utan yoghurt och macka var det enda som gällde och nu längtar jag tills dom sover så jag får lägga mig jag med.

Det var länge sedan vi hade en sån här dag och jag önskar inget annat än att dom vaknar på rätt sida imorgon. Alla har vi dåliga dagar emellanåt men att ha två i exakt samma ålder som är på exakt samma dåliga humör är fruktansvärt jobbigt! Såå, nu får dagen gärna ta slut så vi får en fin dag imorgon istället?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *