Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Tvillingar

Bra avslut på mindre bra dagar

Som jag skrev tidigare var denna dag inget att hurra för och den hade gärna fått vara ogjord, men dåliga dagar har vi alla och vi kan bara kämpa oss igenom det och se fram emot nästa dag! Vi tog iallafall och kröp ner i sängen och kollade på Frost 2 igen. Jag älskar våra kvällar tillsammans, antingen när vi läser böcker eller som ikväll när vi kollar på film tillsammans. Att ha tjejerna tätt intill en, skratta och prata om filmen eller boken, och bara känna lugnet, kärleken och värmen❤️

Sedan tjejerna var små har dom alltid tyckt om att ligga på mina armar tätt intill och med deras arm på min mage. Jag bara älskar att vi ligger likadant fortfarande och tänker njuta till fullo av varenda sekund av det eftersom man aldrig vet när det är sista gången för att dom blir stora!

Nu sover båda flickorna och jag har precis gjort mig iordning jag med och ska krypa ner bredvid dom igen och sova jag med. Efter natten och denna dag behövs mycket skönhetssömn för att komma ikapp!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *