Lite medvind tack!

Hej fina ni! Hoppas er fredag startade på allra bästa sätt! Här vaknade vi upp pigga och glada allihop och gjorde oss redo för sista dagen innan helg?? Vi lämnade Fia på dagis för att sedan bege oss jag och Saga, till läkaren. Ni som följt oss ett tag vet att Saga hade problem med sina vita blodkroppar förut och utreddes för att utesluta leukemi , vilket var den jobbigaste perioden i mitt liv. Hon var tvungen att ta nya blodprov var 4-6 vecka och hon bokstavligen hatar att ta blodprov nu, och jag förstår henne. Jag är helt och hållet emot att hålla fast barn mot deras vilja oavsett situation, men just när proverna skulle tas fanns inget val än att vi tre stycken skulle hjälpas åt att hålla hennes lilla minimala arm still. En gång sprack ett kärl och för er som inte vart med om det kan jag säga att det gör ont! Men i det här fallet handlade det ju om hennes bästa.

Nu ska vi tillbaka nästa vecka för att ta prov igen och efter detta läkarbesök kom alla känslor jag hade förra gången, tillbaka. Det var som att gå igenom allt på en och samma gång igen, och det är fruktansvärt. Jag är såå glad att dom tar en på allvar för jag vet att många behöver kriga för att tas på allvar, och det har jag tack och lov inte behövt, men det är jobbigt att gå igenom det ännu en gång även om det enbart handlar om hennes bästa! Jag minns så väl när vi för första gången kom upp på barnmottagningen och skulle kolla igenom hennes provsvar och det första man möts av är skyltar med texter om barncancer, och mitt hjärta går itu. Jag tänker absolut inte tänka det värsta, för oavsett vad så tar vi oss igenom det, men bara tanken tär mig itu!

Jag vill inte visa Saga hur orolig och frustrerad jag faktiskt är, för hon ska inte behöva oroa sig för något, men det är svårt att hålla tillbaka tårarna. Mitt fina, vackra lilla barn! Jag bävar så enormt redan nu inför kommande blodprov för jag vet hur jobbigt det kommer vara för henne, och tanken på att jag måste utsätta henne för det är så jobbig att jag nästan går sönder, men nu ska vi enbart försöka tänka positivt! Allt kommer bli bra, och det behöver inte ens vara något men jag är så oerhört glad att dom verkligen vill kolla upp allt❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Lite medvind tack!

  1. Älskade barn och lilla barnbarn, vi tänker positivt för det finns inget annat än att hon ska må bra!ni är bästa!! ❤️❤️❤️??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *