Gammal på riktigt

Hej finisar! Hoppas ni fått en fin start på både veckan och sommaren, för nu är det ju officiellt sommar! Igår fyllde jag ju år, men hela dagen susade förbi så hann aldrig riktigt uppdatera något. Hur som så fyllde jag 26, gammal på riktigt nu? Skämt å sido, jag har ingen åldersnoja alls så det blev en väldigt fin dag igår ändå!

Uträttade lite ärenden efter jobbet när tjejerna var hämtade. Blev bland annat inköp av skor till både mig och mina stjärnor samt lite annat som behövdes. Kvällen gick dock extremt fort och när vi kom hem blev det mat, ett snabbt bad för flickorna och sen sov båda❤️ Jag fick besök av moster med sambo på kvällen och vi tog en kopp te på balkongen och snackade skit. Väldigt trevligt!

Själv var jag så oerhört trött igår kväll så när dom hade gått duschade jag och kröp ner hos tjejerna, och sen sov jag med? Skönt dock med tidiga kvällar, och vi vaknade ju upp pigga och glada alla tre imorse❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *