Blandat,  Familjen,  Flickorna

En dag kvar som 25!

Imorgon fyller jag år. Hela 26 år blir jag och officiellt närmare 30. Jag har dock ingen riktig åldersnoja! Istället tänker jag att jag som 26 åring fått vart äran att vara mamma i fyra år till mina stjärnor!❤️

Idag firade vi lite på förtid då halva familjen är borta imorgon på jobb och träningar, så hela familjen och min morfar firade hemma hos föräldrarna. Tjejerna badade, lekte för fullt och vi hade så trevligt! Till fika blev det marängtårtor, kärleksmumskakor och chokladcupcakes. Såå gott! Min mormor är sjuk och min moster var inte hemma så vi kommer fira en annan dag, men mormor hade swishat pengar i present vilket är så uppskattat till kommande flytt då massor ska köpas in! Av morfar fick jag en köksö med barstolar som jag kollat ut ett tag nu, blommor och ett jättefint halsband. Av syrran fick jag mina favoritblommor, pioner, och presentkort på vila! Och av resten av familjen fick jag presentkort på IKEA, blommor, kökstermometer och choklad! Och inte nog med det så fick jag världens finaste halsband med mina hjärtan på av just mina hjärtan i mors dag-present!❤️ Jag är så lyckligt lottad som har mina barn, min familj och mina nära och kära❤️

En superbra dag och jag är så glad över precis allt, men allra mest över mina fantastiska barn!❤️

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *