Blandat,  Djuren,  Familjen

Årets första stranddag

Hej fina ni! Hoppas ni haft en fin helg och att ni fått njuta mycket av solen! Vi har haft så mysigt och än ju helgen inte över ? Igår tog vi en lång och skön promenad jag och flickorna innan vi åkte till IKEA en stund och kollade på möbler till radhuset. Hittade så mycket fint men köper inte några stora grejer förrän vi är på plats!

Efter IKEA åkte vi till stranden och njöt av lugnet och solen. Tjejerna lekte så fint och drog av sig kläderna och plaskade i vattnet. Jag hittade en fjäril i vattnet som inte kom upp så jag tog upp den och den satt i min hand en lång stund tills vingarna torkat. Den fortsatte dock sitta i handen efter också så till slut satte vi den på en blomma? Kolla så fin den var!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *