Mitt favoritställe of all times

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott! Tjejerna somnade 19.30 igår på vägen hem och jag somnade vid 21. Jag var så trött och dessa timmar var välbehövliga!?

Igår jobbade jag och tjejerna var hos deras gammelmorfar hela dagen då alla andra jobbade. Själv skickades jag till Gnesta för jobb så jag var borta hela dagen. Handlade godis till tjejerna på vägen hem och sen hämtade jag stjärnorna som vart så duktiga hela dagen! Vi svängde förbi och köpte varsin glass efter och njöt av i solen innan vi hämtade min mamma på jobbet. Vi köpte med oss Spicy och åkte sedan ut till mitt absoluta favoritställe!

Det var så galet mysigt och tjejerna leker såå fint när vi är ute. Dom har aldrig vart innebarn och ni kan ju förstå hur underbart det kommer bli när vi bor så där! Tre månader kvar nu? Det blev iallafall en oerhört fin eftermiddag och kväll❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *