Blandat,  Flickorna,  Mammarollen

So long

Idag har jag tagit tag i något som jag dragit på lääänge! Nämligen att rensa bilder i telefonen? Det blir ju en hel del när man tar kort på barnen och många blir ju suddiga och inte alls bra, och varför man inte tar bort dessa direkt förstår jag inte, men nu är det gjort. Hela 4900 blider försvann och det var behövligt! Jag har visserligen 256GB på telefonen men det är ju skönt att hålla nere bilder etc som inte behövs och slippa sitta här som nu och gå igenom 13000 bilder och videos för att ta bort nästan 5000 bilder?

Är ni duktigare på att underhålla? Måste dock skaffa en extremt hårddisk enbart för bilder och videos så man har dom på ett säkert ställe och slipper ha alla i mobilen!

5 kommentarer

  • Tess

    Attans de måste jag också göra men min mobil kopplar ifrån sladden hela tiden vette fan varför men ja jag behöver också verkligen tömma mobilen på bilder snart 😛

  • jessica

    haha känner igen det där asså, när jag ska fota en grej tar ja minst typ mellan 5-10 ex av samma motiv minst haha. Och jag scrennshotar en massa saker också som kampanjvaror på ica varje vecka och memes haha. Och jag raderar så jävla sällan, har tänkt i flera dagar att jag måste gå igen mobilen och radera massa saker, för det tar sjukt långt tid att hitta en bild bara för en månad sen liksom haha. ja har 5 704 bilder på min mobil och ändå skaffa jag den förra sommaren ?❤

  • Paulina

    Ja det är många bilder man har. Ångrar mig varje gång att jag inte gör det oftare. Gör det typ bara i början av året och det blir ju en hel del bilder på ett år ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *