Underbara morgon

Hej fina ni! Hoppas veckan rullat på som den ska för er. Här har det vart lugnt! Jag var hemma i måndags, jobbade igår och idag är jag hemma. Jag får hur ock fullt betalt fast jag inte är utringd så mig går det ingen nöd på. Morgonen startade på bästa sätt också! Tjejerna vaknade pigga och glada och skuttade upp och tog på sig kläderna samt hjälpte mig att packa deras väskor för onsdagar betyder picknick i skogen på dagis! Glada tjejer som gick fint till bilen, och hade knappt tid att vinka eller kramas när jag skulle gå, men det är bättre så för då vet jag att dom är glada och har det bra!❤️

Själv har jag packat lite samt städat och ska väl fortsätta med det är väl tanken. Senare ska jag handla lite med syrran och sen är det dags att hämta stjärnorna igen? Men först, få lite mer gjort här hemma!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *