Ett nytt kapitel

Ja, idag blev det verklighet på riktigt. Jag som aldrig gillat förändringar känner mest bara glädje och längtan inför vad som komma skall. Ett helt nytt kapitel ska skapas och detta kapitel ska innan dess avslutas. Märklig känsla.

Just här har vi inte alls bott länge, men jag visste att detta bara skulle vara en mellanlandning eftersom förhoppningen alltid vart att flytta dit vi nu ska, så här har aldrig riktigt känts som hemma på riktigt, och heller inte förra lägenheten. Men nu äntligen blir det som jag planerat hela tiden och det är så mycket att fixa med inför kommande flytt, och allt som ska planeras. För en gångs skull känner jag att vi ska flytta hem. Nu ska vi inte stressa med något och där ska vi bo i många många år framöver.

Så idag sa jag upp denna lägenhet, och papperna på radhuset är påskrivet, så nu är det bara nedräkningen kvar! Packning är igång för fullt och likaså planering för hur vi ska ha det! Men som sagt, jag kommer inte stressa alls och mycket kommer jag ta på plats sen, men jag älskar ju att planera ändå! Färgerna är som ni vet valda till tjejernas rum, och det är väl så långt jag kommit än så länge?

Jag är så spänd för att få flytta in, skapa ett riktigt hem till mig och mina fina tjejer och skapa massor med minnen!❤️

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Ett nytt kapitel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *