Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Vardag

En glassig tur

Hej finisar! Hoppas ni fått en bra start på veckan! Här startade det lugnt, med två glada barn som glatt cyklade till bilen imorse❤️ Så fort vi kom in sprang dom iväg och lekte med kompisarna och mammahjärtat svämmade över? Själv åkte jag hem i väntan på att eventuellt bli utringd så jag har fixat en massa hemma.

Vid lunch hämtade jag upp min morfar och så åkte vi runt och uträttade lite innan lunchdags. Dels köpte vi kartonger till flytten, tvättmedel, en ny borste till mig och så var vi in och tog färgprover till tjejernas rum. Dessa färger kommer dom ha, och resultatet får ni se sen när det är klart?

Efter lunchen blev det en varsin glass i solen och just nu sitter vi hos honom i väntan på att jag ska hämta tjejerna. Idag ska vi njuta av solen och plantera om på balkongen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *