Samarbete

Internetsäkerhet med VPNportalen

Inlägget är ett betalt samarbete och innehåller annonslänkar i samarbete med VPNportalen

Har du någon gång hört talas om VPN? Inte? Det hade faktiskt inte jag heller tidigare innan jag blev tipsad om att kika närmare på det, och nu förstår jag så klart varför! VPN är ganska brett, och har något för i princip alla där ute. Hos VPNportalen hittar du precis all info du behöver för att kunna välja just det rätta alternativet för dig men jag tänkte förklara lite vad VPN innebär för något.

VPN innebär alltså krypterad internetanslutning, vilket betyder att du kan fylla i land du surfar ifrån och får sedan en anonym uppkoppling som då ger högre säkerhet för dig. VPN har flera olika paket, hela 11 stycken för att vara exakt, och alla dessa paket innehåller olika saker för att det helt enkelt ska finnas ett paket som passar för varje person.

Tycker du om att kolla på filmer på datorn men inte är helt och hållet nöjd med de filmer som finns på tex svenska Netflix, kan du alltså via VPN surfa på amerikansk Netflix istället. Men VPN innebär också att du surfar säkrare eftersom det är svårare för en hackare att komma åt då. Men andra ord, ett toppenalternativ för alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *