Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  semester,  Tips,  Vardag

Lite att se fram emot

Hej finisar! Sovit gott? Vi sov som stockar inatt! Oerhört skönt att vakna upp pigga och glada alla tre och att lämna tjejerna glada, vinkades på dagis är ännu härligare!❤️

Är det fler än jag som har lite småångest över att gå till jobbet? Oftast tycker jag det är helt okej när man väl är där, men just innan man ska dit menar jag. Jag vet ju aldrig var jag ska i princip! Hur som så försöker jag tänka positivt och att ha saker att se fram emot är ju oerhört roligt då man får en morot längs vägen som man brukar säga.

Nu är det två veckor tills jag fyller år, vilket så klart blir roligt! Därefter är det några dagar med jobb innan vi ska sova på Kolmården, sen väntar ytterligare några dagar så ska vi sedan till Ullared och åka runt till olika stränder som vi älskar! Ytterligare några dagar kommer rulla på med jobb och sen är det dags för semester igen! Och efter semestern är det jobb ett tag och sen flyttar vi! Alltså hur underbart?! Och efter flytten jobbas det lite till innan vi ska ner till Ullared igen för att para hundar, lite mer jobb och sen är det jul!

Jag älskar att ha saker att se fram emot och det ger en liten push längs vägen! Håller ni med??

TB till vår Grekland-resa i höstas❤️

En kommentar

  • Josse

    åh vad roligt! Ja i dessa tider behövs det något att se fram emot, helt klart!
    Jag ska ha semester om 7 veckor och det ser jag fram emot även om vi inte ska någonstans!
    Bara att släppa jobb är skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *