Balkonghäng och bakning

Har dagen startat bra? Jag var utplacerad imorse och slutade 11.30 varpå jag åkte hem och fixade lunch. Sedan dess har jag suttit med papper och penna och skrivit ner en hel del bakverk jag kan komma på att jag ska ta fram recept på! Nu är jag äntligen igång med bakningen igen och för er som inte visste så bakar jag dels på beställning (eget) men driver också separat blogg där jag delar med mig av mina egna recept!

Ni kan ju gissa hur härligt det ska bli med större kök och KÖKSÖ när vi flyttar! Kommer göra så enorm skillnad?? Men hur som så sitter jag alltså här på balkongen med terrassvärmaren på (i slutet på maj?) och skriver ner olika bakverk. Har ni tips på något? Jag älskar utmaningar och eftersom jag bakar veganskt kan alla äta det, utan att det märks att det är just veganskt ?

Här om dagen bakade jag och Saga veganska kladdkakeglassar som går att variera enormt! Receptet kommer!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *