Åter till verkligheten

Måndag, ny vecka och halva maj har officiellt susat förbi! Om exakt två veckor fyller jag år, 26 år och tjejerna som redan tycker jag är gammal? Årets firande blir ju inte riktigt som vanligt dock vilket så klart är trist, men det är vad det är. Huvudsaken vi i familjen ses❤️

Som sagt, måndag igen och tillbaka till verkligheten efter en relativt fullspäckad helg. Tjejerna kom upp glada imorse och efter jag lämnat dom på dagis åkte jag hem. Jag jobbar, men är inte utringd, så jag har suttit och skrivit matlistor för fem veckor framöver. Så skönt tycker jag! Skulle plocka lite också samt sätta på diskmaskinen men av någon anledning startar den inte? Jag är så beroende av den så måste ringa om det under dagen!

Ska försöka packa lite till här hemma också, känns så skönt att få bort sånt som inte används varje dag. Börjar märkas av att vi ska flytta iallafall! Och hur mycket jag än inte vill att sommaren ska susa förbi, så vill jag ha slutet på augusti så vi får nycklarna och kan flytta in! Kommer bli så härligt!❤️

TB till förra sommaren❤️
Loading Likes...

8 reaktioner på ”Åter till verkligheten

  1. Ja ni har massa att se fram emot. Haha jag fyllde nyss 37, vilket ingen typ tror, då är jag ju supergammal. Grattis i förskott. Ja diskmaskin är man så beroende av, hoppas du kan få lite hjälp att fixa

  2. Vilken fin bild på er 🙂 ja så fort tiden går, tänk att halva maj redan är förbi?! Vart tog våren vägen? Känns som den knappt börjat… hoppas på en varm och skön sommar så vi alla kan njuta 🙂

  3. Ja vad hände med maj egentligen? Va 😀 Helt otroligt så fort de har gått o vi har fortf snö kvar haha, förra året var de knappt nån snö kvar o vi hade runt 20 grader varmt 😛 Matlistor är så jävla smart gumman 😀

  4. Skönt att matlistorna är klara ? vad kul att ni flyttar snart hade för mig att ni redan hade flyttat en månad innan oss ? men där har jag nog fått om bakfoten ? ha en bra vecka vännen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *