3.5 - 4 år,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Saga,  Sofia

Varför går det så fort!

Hej finisar! Har ni haft en fin helg? Tycker denna helg susat förbi och jag kan inte riktigt förstå att det är måndag imorgon redan, och att mer än halva maj gått! Vi har iallafall haft en fin helg, men mycket att stå i med valp som skulle flytta bland annat.

Hur som så var vi hos föräldrarna igår. Jag hade bakat muffins som vi tog med och åt på altanen. Mitt från ingenstans börjar Sofia göra r-ljud och jag ber henne säga ”rosa”, varpå hon säger just det, med starkt R! Bara så där så hade hon knäckt koden? Hur är det möjligt när dom är mina små bebisar?! Så nu går hon runt och säger ord med R hela tiden min stora fina tjej!

Saga däremot är mer inne på att lära sig cykla så igår rök stödhjulen på hennes egna begäran och vi begav oss ut. Jag håller knappt i handtaget och hon är så galet duktig, och idag körde vi här hemma, och ungen cyklar kortare sträckor själv!! Jag fattar ingenting! Snart knäcker hon koden på riktigt och cyklar helt utan hjälp? Jag är så galet stolt över mina tjejer så jag tror inte ni förstår helt och fullt! Men nu får tiden gå långsammare, dom är närmare 4 år nu..❤️

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *