Torsdag morgon och helgens planer

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott! Vi har sovit som stockar, som uttrycket säger? Helt slut alla tre! Jag jobbade hela dagen igår som vanligt men kom hem med lätt huvudvärk sen så det blev en tidig kväll här hemma för oss allihop!

Själv vaknade jag precis och ska väcka flickorna nu. Det är redan torsdag så dags att ta tag i dagen, snart är det helg? Helgen blir dock ganska lugn och att planera massa storslagna äventyr är ju uteslutet så nu får man väl försöka njuta av att inte ha så mycket inplanerat! Hur som så ska jag jobba imorgon så klart, men efter det ska jag eventuellt träffa min kompis Hanna som jag inte träffat på länge nu! Sen ska tjejerna hämtas och imorgon sover dom hos mormor och morfar. Kvällen kommer tillägnas lilla valpis då hon flyttar på lördag, så hon ska badas, hennes grejer ska fixas iordning och papperna ska tas fram.

På lördag åker ju bebis, men utöver det blir det inte mycket mer. Eftersom tjejerna sovit hos mina föräldrar då så åker jag ut en stund och kvällen ska spenderas hemma med mina hjärtan. När jag var liten kollade vi alltid på fångarna på fortet, så det ska vi se jag och tjejerna på lördag!? Så får vi se om dom gillar det? Söndag tänker jag inte göra mycket alls förutom en tur till lekparken och en promenad, men i helgen ska vi vila upp oss helt och hållet! Har ni några planer för helgen??

Loading Likes...

15 reaktioner på ”Torsdag morgon och helgens planer

  1. Låter som att ni kommer och få en toppen helg 🙂 själv ska jag bara vila och ta det lugnt:) Sådana otroligt söta valpar dom ser jätte fina ut <3

  2. Denna veckan har verkligen bara gått i sådan otrolig fart, var ju Måndag nyss?! Haha! Så mysigt att träffa en vän, sådant gör mycket i ens vardag! Hoppas barnen gillar det, så ni får det lite extra mysigt! Jätte söt vovve. 🙂

  3. Måste kännas tungt o lämna bort valpen eller?? Ja hade ont i huvudet igår men kanske för ja sov dåligt o jobba 15 Tim hoppas du varit kvitt huvudvärken idag

    1. Haha nej verkligen inte! Men har man kennel så är det ju så tyvärr. Det betyder dock inte det är lätt ändå när valparna åker, men jag är noggrannare än många andra med vart mina valpar hamnar så jag vet att dom har det bäst! ?

  4. Så skönt med helg! Jag såg också på fångarna på fortet som liten & älskade det. Tycker dock att det var bättre då eftersom många celler blivit så konstiga nu…men tror att man älskar det som barn 🙂

  5. Ibland får man, som du skriver, bara njuta av att inte ha alltför mycket planer, tror att det är nyttigt för oss. Men det verkar ändå som om ni får en mysig helg och vad roligt att få träffa en väninna som du inte träffat på länge

  6. Låter ju som ni får en toppenhelg! Själv ska jag jobba ? Skönt att du får träffa din kompis imorgon, man brukar ha mycket att prata om när man inte setts på länge ? Ha en fortsatt bra dag. Kram

  7. Det blir ju inga större aktiveter just nu. Beroende på mitt provsvar så antingen kommer jag jobba, eller så kommer jag ligga i soffan och tycka synd om mig själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *