Chokladbollens dag

Hej finisar! Hoppas ni fått en bra start på nya veckan! Här vaknade vi pigga och glada innan klockan ringde imorse! Det händer typ en gång om året? Lämnade två glada tjejer på dagis och åkte själv vidare på jobb. Har vart en relativt seg dag idag, men tycker ändå dagen gått fort.

Idag var det dags för kvartssamtal på dagis och precis som varje gång så är det enbart positiva saker som behöver tas upp! Jag är så oerhört stolt över mina flickor så det finns inte ord nog att beskriva, och att höra från fröken hur duktiga dom är värmer mammahjärtat enormt!❤️

Väl hemma började jag med maten. Idag blev det veganska pannbiffar med potatis och löksås, såå galet gott och tjejerna åt lika bra som alltid! Efter maten fick flickorna portionera upp ingredienser i en varsin skål för att sedan knåda ihop chokladbollssmet! Dom fick sedan rulla till bollar själva och sedan i pärlsocker. Nöjda flickor när dom var klara och goda blev dom? Efter ett bad och kvällsbestyr så somnade flickorna ovaggade tätt intill varandra❤️ Nu ska även mamman sova och så hoppas vi på att vakna lika pigga imorgon!?

PS, nej det är inte sopor bredvid Saga, det är några av deras Sylvanian-hus som ska upp på vinden inför flytten men får inte plats i kartonger?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Chokladbollens dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *