Blandat,  Familjen,  Flickorna,  semester,  Tradition,  Vardag

Årets semesterplaner

Ja, som för de flesta så ändrades ju även våra semesterplaner ganska drastiskt, och först nu är vi klara med planeringen för det. Sommaren 2020 kommer inte alls bli som tänkt, men alla är ju drabbade så det är bara tänka positivt och planera om! Huvudsaken är ju att man är tillsammans med sin familj❤️

Egentligen skulle vi ha åkt till Polen nu i mitten av maj, och så brukar vi alltid åka på kryssning tillsammans. Vi skulle till Astrid Lindgrens värld, ha vår årliga tjejdag i Stockholm i början av juni, åka till Göteborg i juli och kolla på brorsans camp, samt åka till Ullared samtidigt som det sistnämnda. Meeen, det har ju som sagt ändrats?

Istället blir det Kolmården för mig, tjejerna och deras morbror i början av juni. Vi sover på vildmarkshotellet, går i djurparken och bara myser! Dom har öppnar upp men man måste förboka biljetter så att dom kan begränsa antalet personer på plats, och eftersom det är så oerhört stort där så kommer folk kunna spridas ut ordentligt.

I slutet av juni åker vi också till Ullared och bor där 3 nätter. Vi brukar åka runt till olika stränder och bada vilket är så oerhört mysigt och det finns ju inget bättre än att bada i havet! Någon tur i varuhuset blir det också för inköp till radhuset, och likaså där har dom ett visst antal som går in åt gången och minskar risken att man kommer för nära.

Det kommer bli en underbar sommar ändå trots att det inte blev som först planerades, men bara att leka i solen, bada och ut och cykla tillsammans gör ju sommaren perfekt!❤️ Har ni några planer inför sommaren??

9 kommentarer

 • Sanna

  Nae tänk så mycket som har varit annorlunda i år… jag bor ju i Norrköping och både Kolmården och vildmarkshotellet är ju fantastiska så ni får säkert toppendagar! Och som du säger; bada i havet är ju underbart – vi får hoppas på en varm & skön sommar 🙂

 • Liw

  Ja denna sommar kommer ju onekligen bli annorlunda. Men man får ju göra det bästa av det. Vara tillsammans är ju det viktiga som du skriver.Vi har ställt in allt och får se hur läget är när det närmar sig för eventuella dagsutflykter.

 • Tess

  Jag har varit i Ullared en gång för längesen fy fan va roligt de var alltså 😀 Jag längtar tillbaka för de har Britney Spears parfymer å massa saker till hundarna osv där ??

 • Josse

  låter ändå som en mysig sommar även om den kanske inte blev som först tänkt!
  Jag vet inte om jag får min semester då jag jobbar på sjukhuset. Den är godkänd men drar Covid igång rikitgt här nere så kanske jag får skjuta fram den tills i höst!

 • Diana

  Ni kommer få en fantastisk sommar! Kolmården och vildmarkshotell verkar hur coolt som helst. Och Ullared! Wow alltså! Sommaren kanske inte blir som tänkt, den kanske blir ännu bättre! Många kramar ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *